Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Ο Σαμαράς πρόδωσε την εντολή που έλαβε από τον λαό.
Αλίμονο... Δεν είναι αυτό το όραμα της Ελλάδας για το οποίο αγωνίστηκα πάνω από δύο δεκαετίες στο κοινοβούλιο!
Αυτός είναι ένας εφιάλτης χωρίς τέλος!

Αρνούμαι λοιπόν, τα μέτρα. Τα καταγγέλλω και τα απορρίπτω. Με τη δική μου ψήφο, δεν θα βάλω τη θηλιά στον λαιμό των παιδιών μου και των παιδιών των Ελλήνων!Άκουσα τον κύριο Πρωθυπουργό να λέει πως αν δεν ψηφιστούν, θα έρθει το χάος.
Το ίδιο είπε και ο υπουργός οικονομικών. Τι καλά που θα ήταν, να μπορούσαμε να είχαμε στην αίθουσα έναν προτζέκτορα.
Αντί να μιλάω εγώ, θα έβαζα σε βίντεο τις αντίστοιχες ομιλίες του κ. Παπανδρέου και του κ. Παπακωνσταντίνου, παλαιότερα.
Θα διαπιστώναμε όλοι πως είναι... σαν να μην άλλαξε τίποτα!
Η ίδια μετρολαγνεία, η ίδια τρομολαγνεία...

Γι' αυτό ψηφίστηκε όμως ο κ. Σαμαράς από τον ελληνικό λαό ή για επαναδιαπραγματευτεί; Αυτό το πρόγραμμα υπερασπίστηκε προεκλογικά ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ή ένα πρόγραμμα που απέρριπτε κατηγορηματικά νέες περικοπές και νέα υφεσιακά μέτρα;

Δυστυχώς, ο κ. Σαμαράς πρόδωσε την εντολή που έλαβε από τον λαό. Πρόδωσε και τις ελπίδες των στελεχών και μελών μιας μεγάλης παράταξης που σε ελάχιστο χρόνο μετέτρεψε σε... ουρά του νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ της προηγούμενης διακυβέρνησης.

....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.