«Η καταγγελία του αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος τίμησε τα γαλόνια του με τη θαρραλέα δημόσια διατύπωση των ανησυχιών του, για εμάς τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν είναι καινοφανής...

«Η ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ Π.Ν. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ»
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ μιλώντας σήμερα το πρωί στο Real FM και στους δημοσιογράφους Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση έκανε το εξής σχόλιο αναφορικά με τη δήλωση του ναυάρχου Χρηστίδη Αρχηγού το Πολεμικού Ναυτικού στην εφημερίδα Real, ότι «περαιτέρω περικοπές θα επηρεάσουν μεσο-μακροπρόθεσμα την επιχειρησιακή μας ικανότητα»:

«Η καταγγελία του αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος τίμησε τα γαλόνια του με τη θαρραλέα δημόσια διατύπωση των ανησυχιών του, για εμάς τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν είναι καινοφανής. Υπενθυμίζω ότι από το βήμα της Βουλής ο Τομεάρχης Άμυνας του Κινήματος Βουλευτής Αχαΐας και πρώην Πτέραρχος Γιώργος Νταβρής, επανειλημμένα έχει θέσει το ζήτημα του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων σε σχέση με τις τεράστιες περικοπές που έχουν επιβληθεί από την Τρόικα τόσο στο προσωπικό, όσο και στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων γενικότερα.
Με τον κ.Νταβρή, ο οποίος βρίσκεται σε κοινοβουλευτική αποστολή στο Εξωτερικό, μίλησα τηλεφωνικά πριν από λίγο και θα βγάλει σχετική ανακοίνωση, που συμπίπτει με τα όσα σας λέω.

Σχόλια