Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Η άκαμπτη στάση της Δημοτικής Αρχής της πόλης σχετικά με την απόφαση για την δημιουργία του χωριού του Αη Βασίλη στην σκεπαστή αγορά της Νεάπολης δυναμιτίζει και προκαλεί την ήδη βασανισμένη καθημερινότητα των συμπολιτών μας και αποπροσανατολίζει από τα πραγματικά και ουσιαστικά προβλήματα του τόπου.
Με δεδομένο ότι, η απόφαση η οποία πάρθηκε δέχεται τις εντονότατες διαφωνίες τόσο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης όσο και της συντριπτικής πλειοψηφίας των επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων της πόλης θεωρούμε πως έστω και την ύστατη ώρα θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή και να επανέλθει η ηρεμία μεταξύ των εμπλεκομένων μερών.

Η Δημοτική αρχή της πόλης θα πρέπει να αναγνωρίσει πως οι Λαρισαίοι έμποροι και επιχειρηματίες παρά τα αξεπέραστα καθημερινά εμπόδια που αντιμετωπίζουν για την επιβίωσή τους λόγω της ληστρικής πολιτικής της Κυβέρνησης των υπαλλήλων της τρόικας και των τοκογλύφων συνεισφέρουνε καθημερινά στη τοπική κοινωνία καταθέτοντας ‘’ψυχή’’ για να κρατηθεί ζωντανή η πόλης μας , και για αυτό η άποψη τους θα πρέπει να είναι και απαραίτητη αλλά και καθοριστική.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούμε τους ανθρώπους της Δημοτικής Αρχής να αποφασίσουν σαν μέλη της κοινωνίας της Λάρισας, σαν ένας από όλους εμάς τους πολίτες, γνωρίζοντας πως σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες για τον τόπο δεν βοηθούν αποφάσεις που διχάζουν τους πολίτες.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.