Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Γιαννάκης: "το μόνο κλίμα που μεταβάλλουν είναι το οικονομικό και μάλιστα επί τα χείρω"

«Την ώρα που ο κ. Σαμαράς και οι αριστεροί θύλακες της συγκυβέρνησής του επαίρονται για την υποτιθέμενη αλλαγή του κλίματος στο εξωτερικό, στο εσωτερικό -όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΛΣΤΑΤ- η ύφεση για το τρίτο τρίμηνο του έτους παραμένει στα δυσθεώρητα ύψη του 7,2% που εκτοξεύει την «επίσημη» ανεργία στο 25%.

Ας εγκαταλείψει λοιπόν ο κ. Σαμαράς τις κενές περιεχομένου θριαμβολογίες και τα διθυραμβικά «εγώ» που εκστομίζει, αφού τα μέτρα που ψήφισε με τα Μνημόνια 2 και 3 τον Φεβρουάριο και τον Νοέμβριο αντίστοιχα, το μόνο κλίμα που μεταβάλλουν είναι το οικονομικό και μάλιστα επί τα χείρω.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.