Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία κοντά στην Ξάνθη

Αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης στο ύψος της Τοπικής Κοινότητας Πολισίτου. Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 136 άτομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΣΕ, ο εκτροχιασμός φαίνεται να οφείλεται στην έντονη βροχόπτωση που προκάλεσε μετατόπιση του εδάφους,

ωστόσο η αμαξοστοιχία κινούνταν με μικρή ταχύτητα, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.
Οι 136 επιβάτες θα μετακινηθούν από την Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία. Στη περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο του ΟΣΕ από τη Ξάνθη αλλά και μονάδες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.