Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Αυτά που κρύβουν από την ομιλία Ρεν...ξεσκεπάζουμε όλους αυτούς που έβαλαν την φιλελληνική προβιά...

Διαβάστε τι είπε ο Όλι Ρεν σε ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο..
Ο αρμόδιος κοινοτικός Επίτροπος Ολι Ρέν, σε συμφωνία με το προεδρείο του Ευρωκοινοβουλίου, παρουσιάσθηκε αιφνίδια στην αίθουσα της Ολομέλειας και έκανε δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση των διαπραγματεύσεων της Τρόικας με την Ελλάδα.
"Πρέπει να ξεπεράσουμε τον μύθο ότι δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στην Ελλάδα.
Αυτή η εντύπωση βεβαίως είναι άδικη και λανθασμένη.
Η Ελλάδα έχει επιδείξει αποτελέσματα.

Τώρα έχει φτάσει η ώρα οι Ευρωπαίοι και οι διεθνείς εταίροι της Ελλάδας να κάνουν και αυτοί αυτό που τους αναλογεί. Και για να πραγματοποιηθεί αυτό το Eurogroup, τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης πρέπει να συμφωνήσουν σε μέτρα αξιόπιστα για να ξαναγίνει βιώσιμο το χρέος της Ελλάδας. Οι συζητήσεις της Τρίτης μας έφεραν πολύ κοντά σε μια συμφωνία.
Στο πλαίσιο αυτό πρέπει να είναι σαφές, σχετικά με τα μέτρα αυτά, ότι αυτό δεν σημαίνει ότι τα επόμενα χρόνια δεν θα επανεξεταστεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και δεν αποκλείεται να ληφθούν περαιτέρω αποφάσεις όταν αυτές καταστούν αναγκαίες, ανάλογα με τις μελλοντικές εξελίξεις και την εφαρμογή του προγράμματος μεταρρυθμίσεων από την Ελλάδα", σημείωσε ο κ. Ρεν. 
Υ.Γ
Προσέξτε τι είπε ο Ρεν...μίλησε για τα επόμενα χρόνια... 
Την Τρίτη φτάσαμε κοντά σε συμφωνία αλλά...
"σχετικά με τα μέτρα αυτά, ότι αυτό δεν σημαίνει ότι τα επόμενα χρόνια δεν θα επανεξεταστεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους  .."
Ζήσε Μάη μου... 
Όλοι έβαλαν την φιλελληνική προβιά...  
Άμα ψοφίσουμε θα σας στείλουμε τα κόκαλα μας να τα κάνετε λείψανα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.