Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Ν.Δ :Το μνημόνιο δεν βγαίνει..Ιδού το σχέδιο για το πως θα σωθούμε...

Αυτό είναι το σχέδιο...η πρόταση της Ν.Δ για την μείωση του χρέους, που βασίζεται στην διαπίστωση ότι το Μνημόνιο δεν βγαίνει....
Δείτε την πρόταση της Ν.Δ ...

δια στόματος Μιχελάκη στις 11/3/2011.
Η Ν.Δ διαπίστωσε ότι το μνημόνιο δεν βγαίνει και ζήταγε από τον κ. Παπανδρέου, να διαπραγματευθεί με βάση αυτό την μείωση του χρέους..

Υ.Γ
Τώρα που αποδεδειγμένα και με δηλώσεις των δανειστών το μνημόνιο δεν βγαίνει και το χρέος δεν είναι βιώσιμο...γιατί δεν κάνει πράξη αυτά που έλεγε η Ν.Δ ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.