Αδιάβαστος ο Άδωνις..τζάμπα η λάσπη στον Καραμανλή..(βίντεο)

Καλεσμένος στην Πόπη Τσαπανίδου και στην εκπομπή "Τώρα" ήταν σήμερα ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης..
Αυτό βέβαια από μόνο του δεν αποτελεί είδηση, ούτε μας κάνει εντύπωση...
Μιας και όποιο κανάλι ή ραδιόφωνο ανοίξεις απάνω στον Άδωνι θα πέσεις.
Αν είχε βέβαια και ολόγραμμα ή κλώνο θα ήταν ταυτόχρονα παντού...

Σε κάθε περίπτωση ένα είναι σίγουρο ότι, έχει αναλάβει ο κ. Γεωργιάδης την σχεδόν αποκλειστική επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης και κατά κύριο λόγο της Ν.Δ.
Εκεί που συζήταγαν στην Πόπη Τσαπανίδου, για τις ευθύνες των πολιτικών και των κομμάτων για το πως φτάσαμε ως εδώ, λες και τον τσίμπησε μύγα πετάχτηκε και προσπάθησε να ρίξει λάσπη στην κυβέρνηση Καραμανλή, λέγοντας:


  

"Όταν ήμουν εγώ σε παράθυρο όταν κλείναν τους δρόμους οι αγρότες για να πάρουν τα 500 εκατ. επί Καραμανλή και έλεγα εγώ σε παράθυρο κύριοι κάνετε λάθος θα τα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι διπλά και λέγανε τι είναι αυτά που λες κ. Γεωργιάδη μη μιλάς....και τελικά τα 500 εκατ. που δώσανε τα παράνομα τα πληρώνουμε 1 δις και από κει κόβονται μισθοί και συντάξεις..αυτό δεν το λένε..."



Είναι όμως έτσι τα πράγματα..;;
Θα τα πληρώσουμε διπλά.;;

Παράνομα τα έδωσε τα λεφτά ο Καραμανλής;;
Έχει δίκιο ο κ. Γεωργιάδης;;
Για να δούμε...



Το έξυπνο πουλί απ τη μύτη πιάνεται....
Αδιάβαστος ο Άδωνις...την πάτησε και πήγε τζάμπα η λάσπη στην κυβέρνηση Καραμανλή..

Σχόλια

  1. Αυτος ο τυπος ξεπερασε τα ορια,με τα μνημονια του κ τις βλακειες του. Ο Κ.Κ. τον πειραξε τον μπουμπουκο επειδη βρεθηκε κ ενας πολιτικος να αγαπάει τον τόπο του πεσαν να τον φανε απο Αμερικανοι, Μ.Μ.Ε. νταβατζηδες μεχρι και οι μπουμπουκοι κ λοιποι ηλίθιοι ,ΕΛΛΑΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά που αναφέρονται αφορούν εκδίκαση "ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ" για ΑΝΑΣΤΟΛΗ εκτέλεσης απόφασης, μπορούμε να δούμε και την τελεσίδικη απόφαση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.