Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

Όταν η Σκοπούλη παίζει με τα νεύρα μας! (βίντεο)

Σήμερα το πρωί η κ. Σκοπούλη Υφυπουργός Υγείας, δήλωσε στο MEGA ότι διαφωνεί με το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία....
Αφού, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε χαμός βγήκε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα....βγήκε να εξηγήσει ότι δεν προτρέπει τον κόσμο να μην πληρώνει!
Μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του MEGA, δήλωσε ότι
διαφωνεί με τα 25 ευρώ που στο πολυνομοσχέδιο προβλέπεται να καταβάλει ο πολίτης από την 1/1/2014 για την εισαγωγή του σε νοσοκομείο.

 
Όμως  όπως η ίδια δήλωσε πριν λίγο, «η δήλωση αυτή παρερμηνεύτηκε από ορισμένα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ότι παροτρύνει τους πολίτες να μην τα πληρώνουν!».
Γι΄ αυτό εξέδωσε καινούρια ανακοίνωση για να το ξεκαθαρίσει:
«Πάγια θέση μου είναι ότι οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται απ΄ όλους. Αυτό που επισημαίνω είναι ότι δεν πρέπει το κόστος των νοσηλίων να μεταφέρεται στους πολίτες. Το συγκεκριμένο μέτρο προβλέπεται να εφαρμοσθεί από το 2014 και εφόσον δεν αποδώσουν τα άλλα μέτρα που προβλέπονται. Είναι λοιπόν απαραίτητο να εφαρμοστούν και να αποδώσουν οι διαρθρωτικές αλλαγές, ώστε να μη χρειασθεί να εφαρμοσθεί το εισιτήριο εισαγωγής στα νοσοκομεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.