Όταν η Σκοπούλη παίζει με τα νεύρα μας! (βίντεο)

Σήμερα το πρωί η κ. Σκοπούλη Υφυπουργός Υγείας, δήλωσε στο MEGA ότι διαφωνεί με το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία....
Αφού, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε χαμός βγήκε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα....βγήκε να εξηγήσει ότι δεν προτρέπει τον κόσμο να μην πληρώνει!
Μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του MEGA, δήλωσε ότι
διαφωνεί με τα 25 ευρώ που στο πολυνομοσχέδιο προβλέπεται να καταβάλει ο πολίτης από την 1/1/2014 για την εισαγωγή του σε νοσοκομείο.

 
Όμως  όπως η ίδια δήλωσε πριν λίγο, «η δήλωση αυτή παρερμηνεύτηκε από ορισμένα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ότι παροτρύνει τους πολίτες να μην τα πληρώνουν!».
Γι΄ αυτό εξέδωσε καινούρια ανακοίνωση για να το ξεκαθαρίσει:
«Πάγια θέση μου είναι ότι οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται απ΄ όλους. Αυτό που επισημαίνω είναι ότι δεν πρέπει το κόστος των νοσηλίων να μεταφέρεται στους πολίτες. Το συγκεκριμένο μέτρο προβλέπεται να εφαρμοσθεί από το 2014 και εφόσον δεν αποδώσουν τα άλλα μέτρα που προβλέπονται. Είναι λοιπόν απαραίτητο να εφαρμοστούν και να αποδώσουν οι διαρθρωτικές αλλαγές, ώστε να μη χρειασθεί να εφαρμοσθεί το εισιτήριο εισαγωγής στα νοσοκομεία».

Σχόλια