Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...

''ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟI ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΘΜΟΙ''...

 
Για ακόμη μία φορά τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος έκαναν  
αισθητή την παρουσία τους και στην ένστολη διαμαρτυρία που 
πραγματοποιήθηκε την 01-11-12 στον σταθμό του Μετρό στον 
Ευαγγελισμό.

Προηγουμένως είχαν συγκεντρωθεί στο ΥΝΑ και 
διαμαρτυρήθηκαν για την αδιαφορία της πολιτικής ηγεσίας 
στα θέματα που αφορούν στο Λιμενικό Σώμα και στα στελέχη 
του (οδοιπορικά ,ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.α)

Συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα για πολλοστή φορά  έδωσαν δυναμικό το παρόν και σε αυτή τη διαμαρτυρία .Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε ο παλμός και η μαζικότητα των προηγούμενων συγκεντρώσεων τα στελέχη του ΛΣ έκλεψαν για ακόμη μία φορά την παράσταση.
Τα φλάς της δημοσιότητας είχαν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στους Λιμενικούς οι οποίοι με  πρωτότυπα συνθήματα και πανό έδειξαν ότι στο κομμάτι της επικοινωνίας έχουν το πάνω χέρι.

Στα ψιλά γράμματα επί του παρόντος θα αφήσουμε την χαλαρή στάση των συναδέλφων Αστυνομικών που αριθμούν 55000 στελέχη.  

Μπορεί να αποτελούμαστε από  7000 μόνο στελέχη διασκορπισμένα σε όλη την Ελληνική επικράτεια αλλά πάντα συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά και   ποτέ δεν θα εγκαταλείψουμε τον σημαντικότερο αγώνα της ζωής μας.

Είμαστε άνθρωποι και όχι αριθμοί.....


http://costagarda.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7671.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.