Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Οι "ρατσιστές" της λαϊκής αγοράς του Ρεθύμνου.


Σε μια Ελλάδα όπου ο κάθε  κάτοικος του Πακιστάν μπορεί να πάρει την βαλίτσα του και να έρθει ανενόχλητος να πιεί καφέ στην πλατεία Συντάγματος, σε μια Ελλάδα όπου ο κάθε λαθραίος πουλά ότι βρεθεί μπροστά του λαθραία στους δρόμους μπροστά στα μάτια αρχών και δημοσιογράφων, σε μια Ελλάδα όπου έχει γεμίσει από παράνομα ενεχυροδανειστήρια ελεγχόμενα από τους πακιστανούς, σε μια Ελλάδα όπου την ίδια στιγμή που τα ποσοστά ανεργίας ανεβαίνουν εξακολουθεί να εισάγει παράνομους εργάτες, σε μια Ελλάδα που ενώ θέλει να λέγεται τουριστικός προορισμός υψηλού επιπέδου
έχει αφήσει τα κέντρα των πόλεων να μετατραπούν σε γκέτο αλλά και τις πλαζ να αποτελούν υπαίθρια ανοικτά κάμπινγκ ύπνου των Αφγανών, σε αυτήν την Ελλάδα τα ΜΜΕ του Ρεθύμνου μαζί με μια μερίδα αγροτών του Ρεθύμνου καλλιεργούν τον ενδο-κρητικό ρατσισμό.

Προσπαθούν δηλαδή να στρέψουν τους Έλληνες αγρότες του Ρεθύμνου εναντίων των Ελλήνων αγροτών των Χανίων με το επιχείρημα ότι οι Χανιώτες αγρότες παίρνουν το ψωμί των αγροτών του Ρεθύμνου, γιατί πουλούν τα προϊόντα τους στην λαϊκή αγορά του Ρεθύμνου.

Αυτοί δυστυχώς ήμασταν πάντα οι Έλληνες και αυτοί ως φαίνεται θα εξακολουθήσομε να είμαστε, πάντα ξενόφιλοι και ξενογλύφτες κομπλεξικοί.
Αν σε ένα μικρό νησί των 50 θέσεων εργασίας εισάγουμε άλλους 50 νόμιμους ή παράνομους μετανάστες, είναι 100% σίγουρο ότι θα εκτιναχτεί η ανεργία στα ύψη και ταυτόχρονα θα πέσουν και τα μεροκάματα.
Αυτό το απλό πράγμα γιατί δεν μπορούν να το κατανοήσουν αυτοί που στρέφονται εναντίων των αγροτών των Χανίωνκ  αλλά και πως βλέπουν ως εχθρούς της οικονομίας του Ρεθύμνου τους Χανιώτες και γιατί οι ίδιοι δεν βλέπουν ως εχθρούς της Εθνικής οικονομίας τους μετανάστες;
Οι δέκα αγρότες των Χανίων βλάπτουν την οικονομία του Ρεθύμνου, αλλά τα 2 εκατομμύρια μεταναστών δεν βλάπτουν την εθνική οικονομία!!!

Φουρφουράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.