Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Η ανακολουθία λόγων και έργων...

Είπε χθες στην βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης:
"Λυπάμαι. Φθάσαμε στο σημείο ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ να παίρνει τον ίδιο μισθό με μια καθαρίστρια του ΟΣΕ..
Καταλήξαμε να μηδενίσουμε την ψαλίδα μεταξύ ηγετών και κατώτερων. Δημιουργούμε μια προβληματική κατάσταση και θα το βρούμε μπροστά μας"

Κάποιοι λένε ότι...
προκάλεσε αίσθηση, ο κ. Μητσοτάκης, με την τοποθέτηση του που κατέδειξε την απαράδεκτη υποβάθμιση του στρατεύματος.

Τι κατέδειξε δηλαδή ο κ. Μητσοτάκης....την υποβάθμιση, την απαξίωση του θεσμού και του ρόλου των ενόπλων δυνάμεων καθώς και την εξαθλίωσή τους λόγω περικοπών....
Που τα είπε αυτά είπαμε...;;
Στην βουλή στην τοποθέτησή του για το πολυνομοσχέδιο..αυτό το αντιδημοκρατικό, το αντισυνταγματικό έκτρωμα του ενός άρθρου.
Έδειξε λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης ότι έχει άποψη και λέει ευθαρσώς την γνώμη του για αυτό το προμελετημένο έγκλημα (αυτό το λέμε εμείς) κατά των στρατιωτικών...
Ύψωσε λοιπόν την φωνή του ο Κυριάκος και είπε ...Φτάνει ως εδώ...θα το βρούμε μπροστά μας....
Και τι έγινε...
Μετά από 2-3 ώρες ο ίδιος άνθρωπος που είπε όλα τα πιο πάνω για τον ΑΓΓΕΘΑ, είπε με καθαρή και πατριωτική φωνή :
ΝΑΙ....
Και που πήγανε κ. Μητσοτάκη αυτά που έλεγες...
Λόγια..λόγια..λόγια παχιά, τσάμπα, λόγια του αέρα..
Αν αυτό δεν είναι ανακολουθία λόγων και έργων, τότε τι είναι ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.