Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Η Ελλάδα και επίσημα σε ρόλο απλού παρατηρητή

Και με τη “βούλα” η Ελλάδα μετατρέπεται σε απλό παρατηρητή των εξελίξεων που αφορούν ακόμα και την ίδια τη χώρα.
Οι άλλοι αποφασίζουν για εμάς όχι πλέον στο παρασκήνιο ή επισήμως συμβουλευτικά, αλλά με τον πλέον πανηγυρικό τροπο γι’ αυτούς έχοντας υπογραφές των νυν Υπουργών.
Το Eurogroup αποφάσισε για την Ελλάδα για το χρέος της,

αφού πρώτα φρόντισε να γίνει διεθνές θέμα, αλλάζοντας τα ομόλογα σε βρετανικό δίκαιο.
Ακόμα και η παράταση ή η δόση δεν θα αλλάξει κάτι στο εσωτερικό της χώρας, αφού τα μέτρα του 2013 θα εφαρμοστούν μέχρι κεραίας και με ρήτρα αποκλίσεων και αυτόματων περικοπών.


Και όλα αυτά γιατί; Για να καλύψουν τις πομπές τους κάποιοι εγχώριοι πολιτικοί – υποχειρια, κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες και πλούσιοι τραπεζίτες με πτωχευμενες τράπεζες. Νομίζουν όμως ότι επειδή τους χρησιμοποίησαν οι ..απέξω θα συνεχίσουν να παραμένουν στο απυρόβλητο.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.