Γιάννης Καράμπελας: "Ποιος Έλληνας πιστεύει ότι αυτά είναι τα τελευταία μέτρα; Εκλογές τώρα." (επί ΓΑΠ αυτά)

Ο Γιάννης Καράμπελας είναι νεοεκλεγείς βουλευτής της Ν.Δ στην Βοιωτία.
Ας δούμε λίγο τι πρέσβευε ο κ. Καράμπελας, τι δήλωνε προεκλογικά για τα μνημόνια, τα τότε μέτρα, την εθνική κυριαρχία, τον ΓΑΠ, τις διαπραγματεύσεις και τις συγκρούσεις του Σαμαρά....
Διαβάστε τι έλεγε ο εν λόγω βουλευτής: 
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011
Δυστυχώς ζούμε τις παρενέργειες των άστοχων επιλογών του Γιώργου Παπανδρέου.






Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία της Ελλάδας, δεν  έκανε άλλο από το να δυσφημίζει την Πατρίδα μας και τους Έλληνες. 



Πανηγύριζε κάθε φορά που η Ελλάδα παρέδιδε μέρος της κυριαρχίας της στους δανειστές μας (μνημόνιο 1, μεσοπρόθεσμο, μνημόνιο 2, ...

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011
Γιάννης Καράμπελας: Την ώρα που οι Έλληνες γιορτάζουν την επέτειο του ΟΧΙ, η σημερινή κυβέρνηση παραδίδει, άνευ όρων, την χώρα στους δανειστές
Λιβαδειά 24/ 10/ 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: "Την ώρα που οι Έλληνες γιορτάζουν την επέτειο του ΟΧΙ, η σημερινή κυβέρνηση παραδίδει, άνευ όρων, την χώρα στους δανειστές."
Ο εξαφανισμένος σοσιαλιστής Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, εγκαταλείπει σιγά σιγά τη χώρα αφού πρώτα την οδηγεί στην ελεγχόμενη χρεοκοπία και στο κούρεμα των κυριαρχικών δικαιωμάτων της.

Για να εξασφαλίσει την 6η δόση, ο Γιώργος Παπανδρέου δεσμεύεται στους δανειστές μας, ότι ο έτερος Πρωθυπουργός και υπουργός οικονομικών έχει αναλάβει το «ξύρισμα» του περήφανου Ελληνικού λαού, με το «κατάλληλο» πολυνομοσχέδιο.


Η κυβέρνηση έχει χάσει την νομιμοποίησή της και κάθε δυνατότητα διαπραγμάτευσης. Αυτό άλλωστε αναδεικνύεται και από τις δηλώσεις του κ. Παπαδήμου, συμβούλου του Πρωθυπουργού για θέματα οικονομίας, που τονίζει ότι το μεγάλο κούρεμα κρύβει μεγάλους κινδύνους για την οικονομία και τον Έλληνα φορολογούμενο.

Οι πολίτες έχουν πλέον πειστεί ότι ήρθε η ώρα του Αντώνη Σαμαρά και της ΝΔ.

Στις εκλογές που έρχονται ο λαός πρέπει να δώσει ισχυρή εντολή στη ΝΔ για αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα διαπραγματευτεί, θα συγκρουστεί και θα δώσει διέξοδο στο αδιέξοδο που βρίσκεται η χώρα.


Γιάννης Καράμπελας
Λιβαδειά 22/ 09/ 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: "Ποιος Έλληνας πιστεύει ότι αυτά είναι τα τελευταία μέτρα; Εκλογές τώρα."
Τα νέα σκληρά μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος αντί του Γιώργου Παπανδρέου - που κρύβεται από το λαό, οδηγούν τους πολίτες και τη χώρα στη «χρεοκοπία».
Η «ανίκανη» κυβέρνηση των δύο Πρωθυπουργών (Παπανδρέου - Βενιζέλου) δεν μπορεί να υλοποιήσει τα συμφωνημένα με αποτέλεσμα κάθε λίγο να επιβάλει επαχθή μέτρα που διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της Ελληνικής κοινωνίας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έχασε τη λαϊκή νομιμοποίηση, εξάντλησε το πολιτικό του κεφάλαιο με τον χειρότερο τρόπο και η παραμονή του στην εξουσία είναι πλέον επικίνδυνη για τη χώρα.
Εκλογές εδώ και τώρα.
Υ.Γ 
Γιάννης Καράμπελας: από το ΟΧΙ και την άνευ όρων παράδοση της χώρας από ΓΑΠ στους δανειστές...στο μεγάλο ΝΑΙ των μέτρων Σαμαρά... και την συγκυβέρνηση με τον ΓΑΠ και Βενιζέλο...  

Σχόλια