Η ανθελληνική δημόσια τηλεόραση σπρώχνει τους Έλληνες εκτός Ελλάδας.

Βέβαια δεν είναι μόνο η ΝΕΤ, είναι και τα υπόλοιπα ανθελληνικά κανάλια των Αθηνών, όπου εργολαβικά ωθούν και προωθούν την φυγή των Ελλήνων από την Ελλάδα, την ίδια στιγμή που μανιωδών υποστηρίζουν την είσοδο των λαθρομεταναστών.
Ναι  βέβαια υπάρχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα στην Ελλάδα, όμως μου κάνει εντύπωση γιατί ποτέ η ανθελληνική δημόσια τηλεόραση δεν έχει διοργανώσει πέντε δέκα δημόσιες συζητήσεις, απαρτιζόμενες από ειδικούς και ορθά καταρτισμένους επιστήμονες οι οποίοι να προσπαθήσουν να ωθήσουν τους Έλληνες νέους και επιχειρηματίες προς την δημιουργία ενός παραγωγικού μοντέλου, άξιο να κρατήσει τους Έλληνες στον τόπο τους.

Αναρωτιέμαι, αν η κυβερνήσει διά της δημόσιας τηλεόρασης, σπρώχνει τους Έλληνες εκτός Ελλάδας, ποιός ο λόγος να σωθεί η οικονομία και για ποιούς να σωθεί, κύριε Σαμαρά;
Δεν ήταν μόνο το χθεσινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ που έκανε διαφήμιση των θέσεων εργασίας στο εξωτερικό, το έχουν πράξη επανειλημμένος και τα υπόλοιπα ανθελληνικά κανάλια της Σιλά και του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή.
Δεν είναι το πρόβλημα μας οικονομικό, το πρόβλημα μας είναι καθαρά εγκεφαλικό, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι για να σωθεί η πατρίδα χρειάζεται μυαλά και ψυχική δύναμη.
Αυτοί που φεύγουν εκτός Ελλάδας, είναι οι δειλοί, είναι αυτοί που κάποιοι τους έμαθαν ότι πατρίδα είναι μια μαμά η οποία πρέπει να τους δύνη γάλα μέχρι να πεθάνουν.
Ενδεχόμενος βέβαια να είναι και καλό που φεύγουν εκτός της Ελλάδος οι δειλοί και όλοι αυτοί που νομίζουν ότι η πατρίδα τους χρωστάει και όχι αυτοί στην πατρίδα.
Ο έλληνας κατάντησε ένας παγκόσμιος περίγελος, ανάξιος να έχει πατρίδα.
Στην επόμενη ολυμπιάδα θα κρατάτε την σημαία της Γερμανίας και στον επόμενο πόλεμο τα παιδιά σας θα πολεμούν ως Γερμανοί εναντίων της Ελλάδας.
Να πάτε όλοι στο καλό και καλές υπηρεσίες να προσφέρεται στις πατρίδες αυτών που είναι άξιοι να έχουν πατρίδα, εσείς δεν υπήρξατε ποτέ άξιοι να έχετε δική σας πατρίδα, στο καλό.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Σχόλια