Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Ο μοναδικός πολιτικός που έμεινε πιστός στις θέσεις του και νίκησε.


olympiada 

Ο Μάκης Βορίδης, με φόντο τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, δεν αποκήρυξε ποτέ τις αρχές του. Αντίθετα, πρέπει να του πιστωθεί ότι κατάφερε να αποκαλύψει την υποκρισία των ροζ αριστερών, που σάπισαν μία ολόκληρη γενιά με ιδεοληψίες, τις οποίες πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων όταν ήλθε η ώρα της εξουσίας.

Κουβέληδες, Ψαριανοί, Ρεπούσηδες, οι πασοκάρες που ούρλιαζαν “ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά”, η περιβόητη “γενιά του πολυτεχνείου”, ήταν στην πραγματικότητα “γενιά του αζημίωτου”.

Η κρίση έχει και τα καλά της. Ρίχνει στον Καιάδα της ιστορίας τους υποκριτές.

Φωτό από την “Φιλονόη“.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.