Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Δεν είναι αφέλεια, είναι προδοσία!

olympia.gr
Βγαίνει το ΔΝΤ και ζητά το αυτονόητο, δηλαδή να γίνει κούρεμα του χρέους γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να γίνει βιώσιμο το χρέος.
Την ίδια ώρα στην Ελλάδα, ο Στουρνάρας και κάποια άλλα “μυαλά” κρατούν στάση “δεν ξέρω δεν απαντώ”. Αντί να βγουν στα κάγκελα και να στηρίξουν το αυτονόητο, παραμένουν απλοί παρατηρητές, λες και το θέμα δεν αφορά καθόλου την Ελλάδα!
Που βρήκατε και τον κ. Στουρνάρα κ.Σαμαρά; Ποιος σας τον επέβαλε;

Είναι τυχαίο που όλοι κάθονται αμέτοχοι, τη στιγμή που η μισή Ευρώπη και η Αμερική επικρίνει τις κινήσεις Μέρκελ, που θέλει να φέρει λύση για την Ελλάδα μέχρι τις γερμανικές εκλογές;

Και για να το ξεκαθαρίσουμε, μην νομίζετε ότι ξαφνικά το ΔΝΤ το έπιασε η συμπονοια για την Ελλάδα. Βλέπει ότι το πρόγραμμα δεν βγαινει και προσπαθεί να κάνει το αυτονόητο για να σώσει έστω και την τελευταία στιγμή το όνομά του, για να μπορει να πει μετά ότι τα έλεγε και δεν το άκουγε κανείς!
Και κάτι τελευταίο. Κύριε Στουρνάρα μην ξεχνάτε ότι ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντίνου ελέγχονται αυτή την ώρα από τους οικονομικούς εισαγγελείς για τον ίδιο ακριβώς λόγο! Ο Στρος Καν είχε προτείνει από την πρώτη στιγμή αναδιάρθρωση του χρέους και αυτοί προτίμησαν να παίξουν το παιχνίδι των “φίλων” τους, επιτρέποντας τους να ξεφορτώσουν τα Ελληνικά ομόλογα που κατείχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.