Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Εισαγγελέας στο «Χωριό του Αη Βασίλη»

Παρέμβαση εισαγγελέα σημειώθηκε χθες, για τα τεκταινόμενα σχετικά με το «Χωριό του Αη Βασίλη» στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης Λάρισας, μετά και τη δημόσια καταγγελία του προέδρου του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας κ. Ντίνου Διαμάντου. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας κ. Νίκη Μπόλη, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθούν οι δημόσιες καταγγελίες του προέδρου του ΤΕΕ.
Σε γραπτή ανακοίνωσή του προς τα ΜΜΕ και σε προφορικές δηλώσεις, ο κ. Ντίνος Διαμάντος, αναφέρθηκε στις συνθήκες παραχώρησης από τον Δήμο Λαρισαίων, της έκτασης στη Σκεπαστή Αγορά σε ιδιώτη, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει «ένδειξη υποκρύπτουσας συναλλαγής».
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες η Δημοτική Αρχή εξετάζει το ενδεχόμενο σήμερα να απαντήσει στον πρόεδρο του ΤΕΕ Ντίνο Διαμάντο με κατάθεση αγωγής.
ΠΗΓΗ: EΛΕΥΘΕΡΙΑ//KEIMENO: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ
larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.