Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

κ. Σαμαρά μην μας σώζετε άλλο....

Δείτε τον ρεαλιστή αντιμνημονιακό...
Δείτε πως θα γινόταν η ουσιαστική τροποποίηση του μνημονίου..
Δείτε πως θα βγαίναμε από τη μονόπλευρη λιτότητα..
Δεν θα φτάνει που δεν μας έσωσε ο κ. Σαμαράς ...μας προειδοποιεί ότι έχουμε και άλλα να χάσουμε... 
Αυτά και άλλα πολλά είπε ο "ρεαλιστής αντιμνημονικός" στις 17/5/2012.
Δείτε τα όλα αυτά στο βίντεο που ακολουθεί. 

Μας κατηγορούν: Εσείς θα συνεχίσετε το Μνημόνιο, θα το σταματήσουμε!
Κάνουν λάθος και στα δύο: Εμείς έχουμε την γνώση και την ικανότητα να αλλάξουμε με ρεαλιστικό τρόπο το Μνημόνιο. Είμαστε εκείνοι που μπορούμε να λειτουργήσουμε με ρεαλιστικό τρόπο αντιμνημονιακά. Εκείνοι απλώς βγάζουν την Ελλάδα από την Ευρώπη και τη στέλνουν δεκαετίες πίσω…

Τώρα, αυτά που λέγαμε εμείς, τα λένε πλέον όλο και περισσότεροι στην Ευρώπη.
Να βγούμε από τη μονόπλευρη λιτότητα.
Να πιάσουμε τους στόχους μας με Ανάπτυξη.
Το πρόβλημα σήμερα είναι ουσιαστική τροποποίηση του Μνημονίου για να μείνουμε στο ευρώ και να βγούμε από την κρίση με Ανάπτυξη.
Η μονομερής καταγγελία της δανειακής Σύμβασης θα οδηγούσε σήμερα σε έξοδο από το ευρώ, και σε πολύ χειρότερα δεινά, απ’ αυτά που ζούμε σήμερα.
Οι Έλληνες έχουν χάσει ήδη τα τελευταία δύο χρόνια 34% του βιοτικού επιπέδου που είχαν πριν. Και με την πολιτική του Μνημονίου συνεχίζουν να χάνουν. Αυτό, με το δικό μας Σχέδιο, μπορούμε να το ανακόψουμε και να το αναστρέψουμε.
Κι αυτό θα κάνουμε!
Είμαστε η μόνη δύναμη που επιδιώκει την αλλαγή της μονόπλευρης λιτότητας, για να βγούμε από την κρίση, παραμένοντας στην Ευρώπη και το ευρώ.
Γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που έχασαν τα πάντα. Και είναι απελπισμένοι. Ανεργία, λουκέτα, φτώχεια...
Υπάρχουν ακόμα περισσότεροι που έχασαν πολλά, αλλά έχουν ακόμα να χάσουν. Και φοβούνται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.