Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Τράπεζα αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας δημιούργησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Μέλη και φίλοι του κινήματος σε μία συμβολική όσο και ουσιαστική κίνηση προσήλθαν στο γενικό νοσοκομείο της πόλης και πραγματοποίησαν την πρώτη μαζική αιμοδοσία με σκοπό την δημιουργία Τράπεζας αίματος στη διάθεση όσων πολιτών του νομού κριθεί ότι το έχουν ανάγκη.

‘’Στην σημερινή συγκυρία που βιώνουμε ως Έλληνες θα πρέπει αν μη τι άλλο να γίνει συνείδηση σε όλους μας η αλληλοϋποστήριξη και η βοήθεια στον συνάνθρωπο και ιδιαίτερα σε εκείνους που έχουν προβλήματα υγείας και χρίζουν άμεσης περίθαλψης και φροντίδας.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του νομού Λάρισας καλούμε τα μέλη και τους φίλους του κινήματος αλλά και όλους τους συμπολίτες να στηρίξουν έμπρακτα την συγκεκριμένη πρωτοβουλία που έχει να κάνει με όλους μας αλλά και τον καθένα ξεχωριστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.