Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Υποκρισία, εκβιαστικά διλλήματα..ψεύδη και βιασμός της κοινής λογικής

«Αφού υποκρίνονταν ότι διαπραγματεύονταν επί πέντε μήνες, στο τέλος φέρνουν προς ψήφιση το σύνολο των υποδείξεων και εντολών της τρόικας αναλαμβάνοντας μάλιστα να θέσουν τον ελληνικό λαό ενώπιον εκβιαστικών διλημμάτων, όπως ο δήθεν κίνδυνος εξόδου από το ευρώ, ο δήθεν κίνδυνος των τραπεζικών καταθέσεων, τα δήθεν τελευταία μέτρα, με απώτερο στόχο την δήθεν ανάπτυξη. Προφανή ψεύδη, βιασμός της κοινής λογικής,
συνθήματα στη θέση επιχειρημάτων και υποταγή σε ένα μονόδρομο που δεν έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση και δεν υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πιστοί στην εντολή που πήραμε από τους πολίτες θα αποδομήσουμε μέσα και έξω από τη Βουλή τη μνημονιακή λογική και θα αναδείξουμε ότι ο μόνος δρόμος για τη σωτηρία της πατρίδας και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων είναι ένα εθνικό σχέδιο δράσης το οποίο θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τον πλούτο της χώρας και θα αποκαθιστά την Ελλάδα σε θέση αξιόπιστου, ισότιμου και σεβαστού εταίρου στην Ευρώπη».
Αυτή ήταν η δήλωση του εκπροσώπου Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστου Ζωή για το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.