Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

«Ο κ. Πρωθυπουργός προσέρχεται στη Σύνοδο Κορυφής με μοναδικό εργαλείο της δήθεν διαπραγμάτευσης, τη μονομερή συμμόρφωση της κυβέρνησης του στις υποδείξεις και τις επιταγές του Βερολίνου, αφού υποθηκεύει τη διαχείριση του ελληνικού ζητήματος στον βωμό των εκλογικών σχεδιασμών και των επιδιώξεων της κ. Μέρκελ και του κ. Σόιμπλε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.