Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

Μας κάνει πλάκα το ΔΝΤ....Να μοιράζονται δίκαια τα φορολογικά βάρη

Ισότιμη κατανομή των φορολογικών βαρών στην Ελλάδα ζήτησε ο διευθυντής εξωτερικών σχέσεων του ΔΝΤ Τζέρι Ράις, κάνοντας λόγο για «καλή πρόοδο» των διαπραγματεύσεων με την ελληνική κυβέρνηση.
Την ανάγκη να κατανέμονται τα φορολογικά βάρη δίκαια και οι περισσότερο εύποροι Έλληνες να καταβάλουν τους φόρους που τους αναλογούν, επισήμανε
με δηκτικό τρόπο ο διευθυντής εξωτερικών σχέσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις, όταν κλήθηκε από την DW να σχολιάσει στην Ελλάδα σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ.
Ο στενός συνεργάτης της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ σημείωσε ότι η φορολογική δικαιοσύνη «αποτελεί κεντρικό ζήτημα για το ΔΝΤ εδώ και χρόνια και καθώς ο ελληνικός λαός καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για να επιστρέψει σε πορεία ανόδου, είναι πολύ σημαντικό το βάρος να μοιράζεται δίκαια και ισότιμα, με το πιο εύπορο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας να καταβάλει το τίμημα που του αναλογεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.