Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Η έλλειψη βενζίνης και τα χαρτζιλίκια

Πολλές φορές η όποια επαφή με το ελληνικό δημόσιο σε όλες του στις βαθμίδες και σε όλες του τις υπηρεσίες σε οδηγείς την τρέλα. Κάπως έτσι ένιωσα διαβάζοντας την είδηση ότι στην Σκιαδά Αχαΐας οι κάτοικοι εντόπισαν παράνομους υλοτόμους να κόβουν δέντρα και ειδοποίησαν το αρμόδιο Δασαρχείο Χαλανδρίτσας.
Εάν οι υπεύθυνοι πήγαιναν εκεί θα τους έπιαναν στα πράσα. Όμως δεν έγινε τίποτα, καθώς ο δασάρχης του είπε πως το αυτοκίνητο δεν έχει βενζίνη και είναι ακινητοποιημένο. Την ίδια απάντηση έλαβαν και όταν απευθύνθηκαν στην αστυνομία, η οποία απάντησε ότι δεν υπάρχουν καύσιμα για να φτάσουν στο χωριό. Φυσικά οι λαθρουλοτόμοι έκαναν ανενόχλητοι τη δουλειά τους και το κράτος για μία ακόμη φορά πιάστηκε στον ύπνο. Άραγε τόσο δύσκολο είναι για αυτό το δύσμοιρο ελληνικό κράτος να βρει κάποιες δεκάδες ευρώ, προκειμένου και το αυτοκίνητο του δασαρχείου, αλλά και τα περιπολικά της αστυνομίας να έχουν βενζίνη; Ή μήπως από πίσω κρύβονται τίποτα χαρτζιλίκια; Κι ο νοών νοέιτο...
Η ΑΠΟΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.