Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Ζώης: Εκεί που δεν υπάρχει ντροπή ας υπάρχει τουλάχιστον σιωπή..

«Από τη χθεσινή πικρή διαδικασία προσπερνούμε την αισιόδοξη, λόγω καθήκοντος, δήλωση του κ. Πρωθυπουργού περί ανάκαμψης και κρατούμε την αποκάλυψη – πρόκληση του κ. Στουρνάρα ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, λες και οι Έλληνες, που υφίστανται...
δυόμιση χρόνια τώρα τις συνέπειες των παράλογων μνημονιακών πολιτικών, δεν ζουν στον «παράδεισο» της ύφεσης και της ανεργίας. Εκεί που δεν υπάρχει ντροπή ας υπάρχει τουλάχιστον σιωπή.
Αυτή ήταν η δήλωση εκπρόσωπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστου Ζώη για δηλώσεις πρωθυπουργού και υπ. οικονομικών μετά το πέρας της ψηφοφορίας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.