Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Ο Σημίτης, η φανέλα του Ολυμπιακού κι ο Γ. Αλαφούζος με τα πράσινα!

Γράφει ο Γ.Δ.
Γιάννης "δυσφημεί" τον Ολυμπιακό, Γιάννης ....σκούζει για τον Παναθηναϊκό!
Πιο μεγάλη προσβολή και δυσφήμιση δεν έχω ξαναδεί -ως φίλαθλος- για ποδοσφαιρική ομάδα, όπως αυτή στην φωτογραφία της Καθημερινής, που αποτελεί "ύβρη αποτυπωμένη" για την ομάδα, τον πρόεδρο της και τους φιλάθλους.
Όταν λοιπόν ο Γιάννης ο Αλαφούζος προσέβαλε την φανέλα του Ολυμπιακού από την εφημερίδα του, τι ήθελε να πει ο Εκδότης;.
Μήπως ότι ο τότε πρωθυπουργός, ο Αρχιερέας ο Σημίτης παρενέβαινε στο ποδόσφαιρο υπέρ του Πειραιά;
Μήπως ότι η Πειραϊκή ομάδα και ο πρόεδρος ήταν διαπλεκόμενοι;
Μήπως ότι οι φίλαθλοι της ομάδας είναι ΠΑΣΟΚια;
ή
Ότι οι μεγαλοεπιχειρηματίες -γενικώς- "χρησιμοποιούν" το ποδόσφαιρο για να κάνουν καλύτερα τις μπίζνες τους;
Αν ισχύει το τελευταίο, ....τότε Γιάννη μου που δίδασκες!....
Αγνό φίλαθλο πνεύμα ....για τις μπίζνες μας λοιπόν.
Αν θυμάμαι καλά, έγραφες τότε στην εφημερίδα σου, κάτι "υπονοούμενα" για τον Κοσκωτά με τον Ντέταρι και την διαπλοκή....
Η διαφορά με τον Σωκράτη πάντως, είναι ότι εκείνος δεν φόραγε την κόκκινη φανέλα, κράταγε τα προσχήματα, ενώ εσύ δεν αποχωρίζεσαι την πράσινη που είναι και Lacost.
Εντάξει τώρα, δικαίωμα σου, άλλα -και με το μπαρντόν- η ηλικία σου δεν επιτρέπει να "νεανίζεις" με τέτοια πράγματα. Ξέρω σε παρέσυρε ο Λυριτζής με τα κόκκινα πουκαμισάκια.
Αλλά εκείνος έχει μούσι και του πάνε.
Κύριε Γιάννη Αλαφούζο λάθος σε συμβούλεψαν οι επικοινωνιολόγοι σου.
Σε τούτες τις δύσκολες εποχές, η πιτσιρικαρία έχει άλλες έγνοιες πιο σοβαρές, δεν πιστεύει σε προέδρους ινδάλματα και ψεύτικα προφίλ.
Άργησες Γιάννης ....όπως και να το δεις, είσαι εκτός εποχής !...
Υ.Γ
Ο σκιτσογράφος ο Ηλίας ο Μακρής, είναι καταπληκτικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.