Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Χρήστος Ζώης για την σύνδεση της δόσης με νέα μέτρα

«Αν τελικά η λήψη της λεγόμενης «μεγάλης δόσης» συνοδεύεται από την ρήτρα λήψης νέων μέτρων σε περίπτωση απόκλισης από τους στόχους του προγράμματος, τότε η κυβέρνηση θα είναι υπόλογη γιατί θα....
έχει ανοίξει η ίδια την κερκόπορτα της λήψης νέων μέτρων, καθώς είναι πια παραδεκτό ότι το πρόγραμμα που ψήφισε προβλέπει επίτηδες στόχους οι οποίοι είναι αδύνατο να επιτευχθούν και συνεπώς η απόκλιση από τους στόχους είναι η φυσική και νομοτελειακή συνέπεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.