Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Όχι πολλά χρόνια πίσω..το ελληνικό χρέος ήταν μικρότερο απ το αντίστοιχο της Αμερικής !!!

Bloomberg
Καθώς οι άνθρωποι κάθισαν στο δείπνο των Ευχαριστιών του 2006, τα πράγματα φαίνονταν αρκετά ήσυχα. Αν και είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς σήμερα, τη στιγμή αυτή οι αποδόσεις των δεκαετών ομολόγων για τις ευρωπαϊκές χώρες στο διάγραμμα ήταν χαμηλότερες από εκείνες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι γραμμές φαίνεται ότι είχαν κολλήσει μαζί αρκετά καλά μέχρι το μοιραίο έτος 2008, στο τέλος του οποίου μια μεγάλη εξάπλωση μεταξύ των ομολόγων άρχισε να αναπτύσσεται..
Είμαστε έτοιμοι να εισέλθουμε σε μια χαοτική εποχή... Θα είναι εύκολο να ανησυχούμε για όλα τα λάθος πράγματα και είναι δύσκολο να φανταστούμε τις εξελίξεις για τις οποίες δεν έχουμε καν αρχίσει να ανησυχούμε ακόμη ...

Ο Καραμανλής φταίει και γι αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.