Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

Η ΣΑΜΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΛΟΙΟ "ΤΣΌΝΤΑ" ....

 «ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΕ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ. Η ΣΑΜΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΛΟΙΟ "ΤΣΌΝΤΑ" ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΤOΣΟ».
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία και την Εκλογική Περιφέρεια της Σάμου, απευθυνόμενος δημόσια στον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Κώστα Μουσουρούλη έκανε την εξής δήλωση:
«Κύριε Μουσουρούλη έχετε αφήσει βαρύτατα τραυματισμένη την ακτοπλοϊκή σύνδεση που της πρέπει, τη Σάμο με τον Πειραιά.

Σας διαβεβαιώ ότι ουδόλως ενδιαφέρει τους Σαμιώτες εάν το ένα πλοίο αποσύρθηκε ή το άλλο πάει στις δεξαμενές ή έληξαν συμβάσεις άγονων γραμμών κλπ κλπ κλπ. Αυτό που τους ενδιαφέρει ως κάτοικοι ενός μεγάλου και σημαντικού νησιού, να έχουν τη σύνδεση που τους πρέπει με τον Πειραιά.

Σας υπενθυμίζω ότι είσαστε Υπουργός για όλα τα νησιά και όχι μόνο Υπουργός της Εκλογικής σας Περιφέρειας, αυτή της Χίου, όπου κάνατε-και ορθώς- ακόμα και μετακίνηση πλοίου από άλλη γραμμή προκειμένου το νησί που δοκιμάστηκε φέτος από τις φωτιές, να μην αποκοπεί από την ακτοπλοϊκή του σύνδεση.
Μέρες τώρα, η Υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ναυτιλίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μίκα Ιατρίδη, αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους επικοινωνούν συνεχώς με το Υπουργείο σας και ζητούν λύση εδώ και τώρα. Τους υπόσχεσθε και δεν πράτεττε το παραμικρό. Κοροϊδεύετε.
Το Υπουργείο σας, στο οποίο εσείς προΐσταστε, είναι ανίκανο να βρει την οριστική και πρέπουσα λύση, θέμα το οποίο βεβαίως αντανακλά στο πρόσωπό σας.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ της Σάμου σας στέλνουν ένα σαφές μήνυμα:
Βάλτε πλοίο ΤΩΡΑ και επιτέλους συμπεριφερθείτε με ισότητα απέναντι σε όλα τα νησιά. Πλοίο τσόντα η Σάμος, να περνάει κάθε τόσο, δεν το αποδέχετε.
ΥΓ. Μπορώ να καταλάβω γιατί είστε Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου μόνο; Τα Ιόνια νησιά δεν υπάρχουν στο χάρτη της Ελλάδας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.