Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

Νέες βελτιώσεις στα μέτρα ζητάει στο παρά πέντε το ΠΑΣΟΚ

Λίγο πριν κατατεθούν τα μέτρα στην Βουλή, πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει να συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών για να ζητήσει βελτιώσεις της τελευταίας στιγμής στο Μνημόνιο.Το νομοσχέδιο έχει προγραμματισθεί να κατατεθεί στις 18.00 απόψε άλλα είναι πολύ πιθανόν να καθυστερήσει περισσότερο.
Αύριο θα μπει για συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή και την Τέταρτη στην Ολομέλεια με την διαδικασία του κατεπείγοντος.
Όπως αναφέρουν, θα ζητήσουν 5 αλλαγές:
1) Μεταβατικότητα στην αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης
2) Να παραμείνουν οι εξαιρέσεις για τους αναπήρους
3) Να υπάρξουν βελτιώσεις για τις περικοπές στο εφάπαξ
4) Η ρύθμιση για το ΕΚΑΣ να αφορά τους "νεους" συνταξιουχους
5) Να υπάρξουν βελτιώσεις στο άθροισμα κύριας και επικουρικής σύνταξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.