Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

Έρχονται διακοπές ρεύματος

Από σήμερα (Δευτέρα) αργά το βράδυ, αναμένεται να τεθούν εκτός λειτουργίας μονάδες ηλεκτροπαραγωγής από συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σε Μεγαλόπολη και Ενεργειακό Κέντρο Κοζάνης Πτολεμαϊδας.
Οι εργαζόμενοι προχωρούν σε 48ωρη απεργία διαμαρτυρόμενοι στα μέτρα εξαθλίωσης της ελληνικής κοινωνίας.  

Οι συνδικαλιστές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που ο λειτουργός της αγοράς καλύψει τη ζήτηση με εισαγωγές και με τη χρήση υδάτινων αποθεμάτων να διπλασιάσουν τις μονάδες που θα βγουν εκτός  συστήματος, αναφέρει ο skai.gr.
attikipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.