Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας, κρατά μανιφέστο του ΚΚΕ! Γι’ αυτό αποθεώθηκε η Αλέκα από την “δεξιά”!

Έτσι κατάφερε ο Άδωνις ως εισηγητής τον μεγάλο θρίαμβο της ψήφισης των μέτρων. Γι’ αυτό η Αλέκα στήριξε με πάθος και καταχειροκροτήθηκε από την “δεξιά”. 

Με οδηγό το κομμουνιστικό μανιφέστο σε Ελληνική μετάφραση, η Ελλάδα πλέον μπαίνει στον αστερισμό του υπαρκτού σοσιαλισμού. 

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.