Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Η Αρβελέρ "ξεκουκουλώνει" τον Κουκουλόπουλο...

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είχε δηλώσει ο Κουκουλόπουλος στις 8/6/2011...
Εμείς το είχαμε αποκαλύψει απ την πρώτη στιγμή και επανήλθαμε επί του θέματος αρκετές φορές...χωρίς φυσικά να συγκινηθεί ή να διερωτηθεί κανείς για το περιεχόμενο των λεχθέντων του..
Πέρασε ενάμιση χρόνος και ήρθε χθες η κ. Αρβελέρ να ταράξει τα νερά με την αποκάλυψη βόμβα που έκανε στον Σταύρο Θεοδωράκη...

Δείτε στο βίντεο πως "ξεκουκουλώνει" τον Κουκουλόπουλο η κ. Αρβελέρ...

 

“ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2013″!!

Ποιός βουλευτής από αυτούς που ψήφισαν τα μέτρα θα κάνει μήνυση στην κυρία Αρβελέρ;

Ποιος εισαγγελέας θα παρέμβει;;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.