Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Ήταν που η Ευρώπη “δεν θα πάθαινε τίποτα” από την κρίση στην Ελλάδα…

Eurozone GDP 
Το πλέον σημαντικό όμως στο σχεδιάγραμμα είναι το ότι όταν η Ευρώπη έδειχνε σημάδια ανάκαμψης από την ύφεση (για την οποία βεβαίως έφταιγε ο κακός Καραμανλής), η Ελλάδα βυθιζόταν στον εφιάλτη του μνημονίου. 
Όταν μιλούν τα νούμερα, οι πολιτικαντισμοί πάνε περίπατο. Η κυβέρνηση Παπανδρέου όμως όχι απλώς παραμένει ατιμώρητη, αλλά μεγάλο μέρος της “συγκυβερνά” ακόμα και σήμερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.