Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Πως απετράπη η απόδραση στις φυλακές Λάρισας


Ένα λαγούμι πέντε μέτρων βάθους και εννέα μέτρων μήκους έσκαψαν μεθοδικά επί ημέρες κρατούμενοι στις φυλακές Λάρισας με σκοπό την απόδραση, όπως έγραψε το larissanet.gr
ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ
Η τρύπα που θα οδηγούσε στην …ελευθερία ανακαλύφθηκε τυχαία από τα χώματα που έφραξαν τον υπόνομο. Η φραγή δεν μπορούσε να εξηγηθεί από τα μπάζα σύμφωνα με το συνεργείο που ανέλαβε την απόφραξη.

Οι υπόνοιες ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει στη δικαστική φυλακή της Λάρισας σήμανε συναγερμό και οι δεσμοφύλακες άρχισαν να ψάχνουν ένα - ένα τα κελιά. Φτάνοντας στο κελί ενός αλλοδαπού ισοβίτη, υπηκόου Αλβανίας, έκπληκτοι αντίκρισαν το λαγούμι κάτω από το κρεβάτι του. Η δουλειά των κρατουμένων γίνονταν μεθοδικά και στην τρύπα, μικρής διαμέτρου, χωρούσε με δυσκολία ο λεπτός βαρυποινίτης του κελιού.
ΜΕ ΣΙΔΕΡΑ ΑΠΟ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ Η ΣΗΡΑΓΓΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr το σκάμμα ξεκίνησε πριν από εβδομάδες σε κελί της Γ’ πτέρυγας των Φυλακών Λάρισας και γίνονταν με απόλυτη μυστικότητα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Οι φυλακισμένοι που συμμετείχαν στο άνοιγμα της τρύπας κάτω από τα κελιά χρησιμοποίησαν σίδερα από κρεβάτια και εξαρτήματα ανεμιστήρων. Η υπόγεια σήραγγα θα οδηγούσε τον ισοβίτη κι άλλους φυλακισμένους σε μία πρωτόγνωρη απόδραση η οποία τελικά απετράπη από τους δεσμοφύλακες των φυλακών Λάρισας.
Διαβάστε επίσης: Έσκαβαν λαγούμι στις φυλακές Λάρισας με στόχο την απόδραση!

larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.