Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Ασαφές παραμένει το χρονοδιάγραμμα για τα επόμενα βήματα στο ζήτημα της Ελλάδας

Ασαφές παραμένει το χρονοδιάγραμμα για τα επόμενα βήματα στο ζήτημα της Ελλάδας μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης του Eurogroup. «Υπάρχει κινητικότητα, αναμένουμε όμως την έκθεση της τρόικας», δηλώνει ευρωπαίος διπλωμάτης.
Χωρίς πολιτικές αποφάσεις ολοκληρώθηκε η πολύωρη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.
Στο τραπέζι βρέθηκε μια σειρά επιλογών σε σχέση με την Ελλάδα, όπως η χορήγηση χαμηλότερων επιτοκίων, η επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής, ακόμα και το ενδεχόμενο ενός νέου κουρέματος.
Οι συμμετέχοντες κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους ως προς το ακριβές περιεχόμενο της τηλεδιάσκεψης. Μετά το τέλος της ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έκανε πάντως λόγο για πρόοδο στις διαπραγματεύσεις της τρόικας στην Αθήνα σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις και τις περικοπές, ενώ την ίδια στιγμή απηύθυνε έκκληση στην ελληνική κυβέρνηση να κλείσει το ταχύτερο τα ανοιχτά ζητήματα και να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
Deutsche Welle 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.