Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

Bashar al- Assad: «Δεν είμαι μαριονέτα στα χέρια της δύσης… Είμαι Σύριος, θα ζήσω και θα πεθάνω στη Συρία»

Ο πρόεδρος της Συρίας Bashar al- Assad σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι RT και θα μεταδοθεί την Παρασκευή 9 Νοέμβρη, μεταξύ άλλων τονίζει:

«Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τη Συρία…

Είμαστε το τελευταίο οχυρό μιας λαϊκής χώρας, της σταθερότητας και της ειρηνικής συμβίωσης…

Εγώ δεν είμαι μαριονέτα. Δεν είμαι κατασκεύασμα της δύσης για να πάω στη δύση ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Είμαι Σύριος, γεννήθηκα στη Συρία, οφείλω να ζήσω στη Συρία και να…πεθάνω στη Συρία.

Δεν πιστεύω ότι η δύση θα επιτεθεί (ανοικτά), αλλά αν το κάνει, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες».

Πηγή: «arabic.rt» – sibilla

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.