Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Anonymous χάκερ : ο κωδικός πρόσβασης για περίπου 37% στο ΥΠΟΙΚ, είναι .... 123456 !!!

Οι Anonymous χάκερ κυκλοφόρησαν τα αποτελέματα του hack του ελληνικού Υπουργείου Οικονομικών, ένα κατόρθωμα που περιγράφεται ως εξής:
"Έχουμε αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στο ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών. Οι αστείοι servers της IBM δεν είναι και τόσο ασφαλείς τώρα... Έχουμε νέα όπλα στο οπλοστάσιό μας..... "

Αυτό ομως που βρήκαμε διασκεδαστικό,
αν και δεν προκαλεί έκπληξη είναι το γεγονός, ότι σε 136 λογαριασμούς που χάκαραν οι Anonymous... ο κωδικός πρόσβασης για περίπου 37% του συνόλου των εργαζομένων, είναι .... 123456 !!!"
Αυτό, μαζί με την παρούσα αρχειακή εικόνα του εσωτερικού του Υπουργείου Οικονομικών Αθηνών, εξηγεί πολύ περισσότερα σχετικά με την τρέχουσα και μελλοντική κατάσταση των ελληνικών πραγμάτων...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.