Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Ε όχι ρε παιδιά! Έβαλαν πρόστιμο 80 ευρώ σε 10χρονο στη Μυτιλήνη επειδή το ποδήλατό του δεν είχε κουδούνι!

10χρονος οδηγούσε το ποδήλατό του στην περιοχή του Συνοικισμού της Μυτιλήνης και είχε ατύχημα με ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ενήλικος, με τον πιτσιρικά να έχει μια απλή εκδορά στο γόνατο.

Ειδοποιήθηκε η τροχαία και επέβαλαν πρόστιμο στον 10χρονο 80 ευρώ επειδή δεν είχε κουδούνι στο ποδήλατο.

Το γεγονός έφερε στο φως η ημερήσια τοπική εφημερίδα «Εμπρός». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά από παρεμβάσεις, η κλήση σβήστηκε.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.