Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση 50 πρώην στελεχών του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης, συναντήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου περίπου 50 ιστορικά πρώην στελέχη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ από όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν αποχωρήσει εδώ και καιρό -κάποιοι μετράνε και χρόνια- από το Κίνημα και συμμετείχαν τα τελευταία τρία χρόνια σε όλες τις αντιμνημονιακές δράσεις και αγώνες στον τόπο μας.

Όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρες πηγές, οι συμμετέχοντες -όλοι προερχόμενοι από το αριστερό και πατριωτικό ΠΑΣΟΚ της 3ης Σεπτέμβρη- συναντήθηκαν για να μοιραστούν τις κοινές τους αγωνίες «για μια Ελλάδα που αγαπάμε και οραματιζόμαστε, της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Αξιοπρέπειας και της Αυτοδιάθεσης» και να συντονίσουν τις δράσεις τους ώστε όχι μόνο να αναχαιτιστούν τα νέα βάρβαρα μέτρα του τρίτου μνημονίου, αλλά και να διερευνηθούν τρόποι και δυνατότητες αυτοοργάνωσης του δημοκρατικού λαού προς μια δημοκρατική και πατριωτική προοπτική.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες το ραντεβού αυτό δεν ήταν το τελευταίο…
tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.