Το χρέος ανά-άτομο στην Αμερική είναι 35 % υψηλότερο από αυτό της Ελλάδας...Αλλά εκεί δεν έχουν τρόικα...

Το χρέος ανά-άτομο των Ηνωμένων Πολιτειών είναι 35 % υψηλότερο από αυτό της Ελλάδας, και αγγίζει τις $53.400 για κάθε έναν Αμερικανό.
Στοιχεία από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δείχνουν ότι το χρέος στην Αμερική θα είναι $16.8 τρισεκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2012. Στην Ελλάδα αντίστοιχα, είναι $441 δισεκατομμύρια.

Όταν το χρέος επιμερισθεί ανά άτομο σε κάθε χώρα, το χρέος είναι $53.400 στην Αμερική και $39.400 στην Ελλάδα, μια διαφορά που είχε επεκταθεί στο 40 % από το 2011.
Σήμερα το χρέος ανά-άτομο στην Αμερική είναι τώρα 35 % υψηλότερο από αυτό της Ελλάδας.

Σχόλια

  1. Και στην Ολλανδία και την Ιαπωνία είναι ακόμα ψηλότερο.
    SFW?
    Κάποια στιγμή πρέπει να μάθεις τη διαφορά ανάμεσα στο ιδιωτικό χρέος και το δημόσιο.
    Πώς λέμε ο φάντης και το ρετσινόλαδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το λέω εγω...
    Οι Αμερικάνοι το λένε σε σχετικό άρθρο :
    " US Per-Person Debt Now 35% Higher Than Greece"
    Tuesday, 06 Nov 2012 08:59 AM
    By Patrick Hobin
    http://www.newsmax.com/Newsfront/debt-Greece-person-higher/2012/11/06/id/462944

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.