Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Το χρέος ανά-άτομο στην Αμερική είναι 35 % υψηλότερο από αυτό της Ελλάδας...Αλλά εκεί δεν έχουν τρόικα...

Το χρέος ανά-άτομο των Ηνωμένων Πολιτειών είναι 35 % υψηλότερο από αυτό της Ελλάδας, και αγγίζει τις $53.400 για κάθε έναν Αμερικανό.
Στοιχεία από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δείχνουν ότι το χρέος στην Αμερική θα είναι $16.8 τρισεκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2012. Στην Ελλάδα αντίστοιχα, είναι $441 δισεκατομμύρια.

Όταν το χρέος επιμερισθεί ανά άτομο σε κάθε χώρα, το χρέος είναι $53.400 στην Αμερική και $39.400 στην Ελλάδα, μια διαφορά που είχε επεκταθεί στο 40 % από το 2011.
Σήμερα το χρέος ανά-άτομο στην Αμερική είναι τώρα 35 % υψηλότερο από αυτό της Ελλάδας.

2 σχόλια:

 1. Και στην Ολλανδία και την Ιαπωνία είναι ακόμα ψηλότερο.
  SFW?
  Κάποια στιγμή πρέπει να μάθεις τη διαφορά ανάμεσα στο ιδιωτικό χρέος και το δημόσιο.
  Πώς λέμε ο φάντης και το ρετσινόλαδο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν το λέω εγω...
  Οι Αμερικάνοι το λένε σε σχετικό άρθρο :
  " US Per-Person Debt Now 35% Higher Than Greece"
  Tuesday, 06 Nov 2012 08:59 AM
  By Patrick Hobin
  http://www.newsmax.com/Newsfront/debt-Greece-person-higher/2012/11/06/id/462944

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.