Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Υπό κατάληψη 250 δήμοι για τη διαθεσιμότητα

Τουλάχιστον 250 δήμοι τελούν υπό κατάληψη, σύμφωνα με απόφαση Δημοτικών Συμβουλίων.  Μόνο 20-30 δήμοι από τους 325 συνολικά, απέστειλαν διαπιστωτικές πράξεις διαθεσιμότητας.
Τετράωρη στάση εργασίας έχει προκηρύξει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3 το μεσημέρι έως τις 7 το βράδυ για την απογευματική βάρδια.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προγραμματίσει επίσης συγκέντρωση στι 12 το μεσημέρι στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρρύθμισης.
Στις 10.30 το πρωί πρόκειται να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των εργαζομένων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να συζητήσουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.
Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι από νωρίς το πρωί βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο του υπουργείου στην Πλατεία Βάθη, πραγματοποιούν σήμερα την τέταρτη κατά σειρά 24ωρη απεργία τους, αντιδρώντας στη διαθεσιμότητα συναδέλφων τους.
Επίσης, στάση εργασίας, κατά της εφαρμογής τού μέτρου τής διαθεσιμότητας, από τις 11 το πρωί έως τη λήξη τού ωραρίου, την ερχόμενη Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου, αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ. ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.