Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

Σκοπούλη: Μην πληρώνετε τον φόρο των 25 ευρώ για την εισαγωγή στο νοσοκομείο

Η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη διαφωνεί με τα 25 ευρώ για την εισαγωγή στο νοσοκομείο και με το 1 ευρώ για κάθε σύνταξη φαρμάκου.«Δε συμφωνώ με το χαράτσι των 25 ευρώ για την εισαγωγή στο νοσοκομείο» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» προτρέποντας παράλληλα τους πολίτες  να μην πληρώνουν το νέο φόρο!

Η υφυπουργός Υγείας τόνισε ότι πως αποτελεί ομόφωνή απόφαση του υπουργείου υγείας να μην πληρώνει ο κόσμος, ούτε να αυξηθεί η συμμετοχή.
Ερωτώμενη για το αν θα παραιτηθεί σε περίπτωση που εφαρμοστεί τελικά το χαράτσι των 25 ευρώ, η κα Σκοπούλη δεν απάντησε.
Τέλος, η κ. Σκοπούλη κατήγγειλε τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για αλισβερίσι με φαρμακευτικές φαρμακοβιομηχανίες.

Πηγή: madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.