Η “ΕΣΚΑΤΟΛΟΓΙΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ 21-12-2012 ΌΠΟΥ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ, …

Από τον Γιώργο Δ.
….ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΟΎΝ ΟΙ ΈΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΡΌΜΟΥ !…
Η ΜΌΝΗ ΠΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ -ΣΤΗΝ "ΕΣΚΑΤΟΛΟΓΙΑ"- ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ(!) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΜΕ "ΣΗΚΩΜΈΝΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ"(!…)
 

ΣΤΟ "ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΈΞΕΙΣ" ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ, ΜΑΣΌΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΛΟΜΠΙΣΤΏΝ, ΑΓΥΡΤΏΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΘΕΩΡΏΝΤΑΣ ΜΆΤΑΙΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ, ΑΦΟΥ -ΟΣΟΝ ΟΥΠΩ- ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΔΕΝ ΒΑΡΙΈΣΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΙ’ ΑΓΎΡΙΣΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ…."ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΎΜΕ ΚΙ’ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΏΛΟΣ ΜΑΣ" (ΣΕ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ), ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ !
ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΞΑΝΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Θ’ ΕΧΕΙ "ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΣΎΜΠΑΝ" Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΌΠΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΊΠΟΤΕ ΌΡΘΙΟ ΣΤΟ ΓΚΟΥΒΈΡΝΟ.

Εγγύς γαρ ο χρόνος, το λέει κι’ ο φίλος ο σαλονικιός !

Αλήθεια, "λαγούμια" φτιάξατε για να μπείτε μέσα με τα παιδιά σας και να σωθεί η φύτρα σας, βρε πλουτολαμόγια, λιστοκλεφτοκαταθέτες "της UBS και του USB stick του εξωτερικού", φοροκλέφτες του εσωτερικού, επίορκοι(όσοι) πολιτικοί, νταβατζήδες, κουμπάροι, όλα μαζί του κόσμου αυτού τ’ αρπακ(τη)τικά;

Πόσοι αλήθεια πλούτισαν με αυτό το θέμα της εσκατολογίας;
Πόσοι "διαμορφωτές της κοινής γνώμης" τρομολάγνοι-έμποροι του φόβου, δεν έσπειραν την απελπισία στην κοινωνία και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους, με τις ολονύχτιες τηλε-συναθροίσεις τους;

Mας τα "έπρηξαν" – κατά τα κοινώς λεγόμενα- από το 2008 και εντεύθεν με τις, μετά φόβου διάχυτου και απροσδιόριστου και τρόμου αχαρτογράφητου, περαιονόμενες σκοτεινές εκπομπές τους.

Μπορεί να μας βομβάρδισαν "ανηλεώς" με τέτοιες μ, όμως ο -κατ’ αυτούς- κοσμάκης ευτυχώς κατάλαβε την στημένη απάτη και τους έγραψε στ’ αρχίδια του !

Μόλις περάσει η κρίσιμη ημερομηνία κύριοι "παραπλανητές" της κοινής γνώμης, έχετε να φάτε "πατσαβούριασμα" για την "ύποπτη διαχείριση" αυτού του θέματος", που θα είναι όλο δικό σας !…

Ανοίξτε από τώρα τα λαγούμια της ντροπής κι’ εσείς που "επί χρήμασι" παλαβώσατε τον κόσμο. Να πάτε να κρυφτείτε, μαζί με τους "τρελούς επιστήμονες" των νυχτομαζώξεών σας, στις υπόγειες στοές των εντολοδόχων σας.

Και εσύ "τέκνον" -του Θεού και του λαού- Ζερβέ Γιώργη, που σε έχω και σε εκτίμηση, τι πήγες να κάνεις, ν’ ασχοληθείς όψιμα (8 Γενάρη του 2011) με το θέμα της εσκατολογίας; "Εζήλωσες Χαρδαβέλιον" δόξαν" ;

Μπήκες στον πειρασμό να πεις και συ κάτι για το θέμα ή καλύτερα να το "αναμοχλεύσεις τεχνηέντως", μην τυχόν και πράγματι συμβεί κάτι και μείνεις στο περιθώριο, έξω δηλαδή από την "προφητική δημοσιογραφία" ….αν βέβαια θα έχεις επιζήσει!

Με ειλικρινή πάντως εκτίμηση στο πρόσωπό σου, παραθέτω το σχετικό Video.

Σχόλια