Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Γιώργος Προβόπουλος Ιούλιος 2010: Το μνημόνιο συνιστά ένα σπουδαίο αναπτυξιακό ξεκίνημα!

Δείτε αυτό το βίντεο που είναι ιστορικής σημασίας. Ακούστε προσεκτικά τι προέβλεπε ο κυβερνήτης της χώρας (εντάξει, της τράπεζας της χώρας), στο Μέγκα Τσάνελε λίγο μετά την ψήφιση του μνημονίου. 

Μην απορείτε γιατί η χώρα έγινε τριτοκοσμική. Εμείς φταίμε, με τα λούμπεν θεάματα που ανεχόμασταν. Αναρωτηθείτε σε αυτόν τον καταιγισμό προβλέψεων που θα δείτε, εάν έπεσε μέσα έστω σε ΜΙΑ. Απολαύστε:Και να υπενθυμίσουμε ότι στην δικογραφία Πεπόνη, περίοπτη θέση έχει το απόρρητο τηλεγράφημα που είχε ήδη λάβει ο κύριος Προβόπουλος όταν έκανε αυτές τις δηλώσεις…

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.