Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Αποτελέσματα Διαγωνισμών, Τεύχη Δημοπράτησης και Μελέτες για έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.483.921,39 ευρώ ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας υπό την προεδρία του περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού. Αναλυτικά:
- Έγκριση δημοπράτησης με πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, του έργου: «Επείγουσες Εργασίες Συντήρησης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου Έτους 2012» προυπ. 60.000 (με ΦΠΑ)


- Έγκριση συμβατικών τευχών και εισήγηση για την ανάθεσή του έργου «Υποστηρικτικές εργασίες για την ανανέωση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης του δρόμου Βερδικούσια - Λογγά» προυπ. 6.000 (με ΦΠΑ)

- Επαναδημοπράτηση για την ανάδειξη εκτέλεσης εργασιών του έργου: «Συντήρηση Επαρχιακού – Εθνικού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Καρδίτσας» προυπ. 500.000 (με ΦΠΑ)

- Επαναδημοπράτηση για την ανάδειξη εκτέλεσης εργασιών του έργου: «Αποκατάσταση Ζημιών του Οδικού Δικτύου Νομού Καρδίτσας» και υποέργου: «Αποκατάσταση Ζημιών Οδικού Άξονα Δυτικής Αργιθέας». προυπ. 143.000 (με ΦΠΑ)

- Έγκριση του πρακτικού Αξιολόγησης Τεχνικών Προσφορών του έργου «Σύνταξη Μελέτης Σχεδίου Χωρικής Και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π.) π. Δήμου Μηλέων Π.Ε. Μαγνησίας» προυπ. 205.378,74 (με ΦΠΑ)

- Έγκριση δαπάνης για την “Αποκατάσταση (άρση καταπτώσεων) του Επαρχιακού οδικού δικτύου της Π. Ε. Καρδίτσας” προυπ. 63.193,55 (με ΦΠΑ)

- Ανάδειξη του αναδόχου εκπονήσεως της μελέτης: «Μελέτη Γέφυρας Γκολφαρίου επι του Αχελώου Ποταμού», προυπ. 28.800 (με ΦΠΑ).

- Επαναδημοπράτηση έργου: «Συντήρηση Ηλεκτροφωτισμού Κόμβων στο Οδικό Δίκτυο Π.Ε. Καρδίτσας» προυπ. 95.000 (με ΦΠΑ).

- Έγκριση τευχών μελέτης δημοπράτησης του έργου: «Διασύνδεση Υδρευτικών Γεωτρήσεων Σκιάθου με Δεξαμενή Νερού Ύδρευσης» προυπ. 382.549,10 (με ΦΠΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.