Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Ουζουνίδης: Εμείς είμαστε αντίθετοι στις ΕΟΖ και την κονσερβοποίηση της Θράκης.(13/11/2012)

13 Νοεμβρίου, 2012 
Στην ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο Έβρος Στο Ρυθμό της Ημέρας φιλοξενήθηκε σήμερα ο βουλευτής Έβρου κ. Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος από το γραφείο του στη Βουλή έδωσε εξηγήσεις για την καταψήφιση από τον ίδιο την περασμένη εβδομάδα τόσο του Μεσοπρόθεσμου (Μνημόνιο 3), όσο και του προϋπολογισμού για το 2013.

Διαβάστε τι δήλωσε για τις ΕΟΖ ο κ. Ουζουνίδης:

Τέλος, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ρωτήθηκε για  το θέμα της λαθρομετανάστευσης και την απόφαση του αρμοδίου Υπουργού για επέκταση του κέντρου κράτησης παράνομων μεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας. «Με χίλια ζόρια κατάφερα και έμαθα για την εντολή που έχει δώσει ο κ. Δένδιας σε πρώτη φάση να μεταφερθούν λυόμενα σπίτια για να κατασκευαστούν στο υπάρχον στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Φυλάκιο». Ο κ. Ουζουνίδης δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα στη Βουλή. «Με ποιο δικαίωμα ο κ. Δένδιας κατασκευάζει στον Έβρο στρατόπεδα συγκέντρωσης χωρίς ενημέρωση του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου; Υπάρχουν κι άλλα στρατόπεδα συγκέντρωσης στη Θράκη. Ας πάνε να δημιουργήσουν και στη Ρόδο. Η κατάσταση έχει φτάσει στα όρια. Ας φέρουν πραγματικά στρατόπεδα στην περιοχή μας κι όχι τους παράνομους μετανάστες. Εμείς είμαστε αντίθετοι στις ΕΟΖ και την κονσερβοποίηση της Θράκης. Ο εβρίτικος λαός ας αποφασίσει αν θέλει τις ΕΟΖ και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Θέλουμε να γίνει κάτι καλό για τον κόσμο. Πρέπει να επανέλθει η χαρά και η διάθεση για δουλειά σε κάθε Έλληνα». 

radioevros.gr

Υ.Γ 
Αυτές οι δηλώσεις είναι μια ημέρα μετά από το βίντεο, που ανέβασε ο Καζάκης με την συμμετοχή του κ. Ουζουνίδη στην παρουσίαση για τις ΕΟΖ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.