Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Ο πρώην πρωθυπουργός της Κροατίας καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης για διαφθορά

Ο πρώην πρωθυπουργός της Κροατίας Ίβο Σανάντερ καταδικάστηκε σήμερα Τρίτη από δικαστήριο του Ζάγκρεμπ σε 10 χρόνια φυλάκισης για δωροδοκία και κερδοσκοπία σε περίοδο πολέμου.
Η Εισαγγελία ζήτησε να καταδικαστεί ο Σανάντερ σε 15 χρόνια φυλάκιση.

Την ίδια στιγμή ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός απέρριψε όλες τις κατηγορίες. Η ετυμηγορία κατά του Σανάντερ εκδόθηκε βάσει δύο σημείων του κατηγορητηρίου, τα οποία εν συνεχεία συμπτύχθηκαν σε ένα. Ο Ίβο Σανάντερ ήταν επικεφαλής της κυβέρνησης της Κροατίας από το 2003 ως το 2009, οπότε και παραιτήθηκε οικειοθελώς. greek.ruvr.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.