Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Όλη η αλήθεια από την Γερμανική εφημερίδα Tageszeitung...

Η μιζέρια της Ελλάδας
«Πίσω από την είδηση της επιμήκυνσης κρύβεται όλη η μιζέρια της Ελλάδας»...
Διαβάστε τι γράφει η Tageszeitung για την επιμήκυνση: «Πίσω από την είδηση της επιμήκυνσης κρύβεται όλη η μιζέρια της Ελλάδας και η αμηχανία των επονομαζόμενων σωτήρων της. 

Οι ειδικοί και οι πιστωτές δεν μπορούν πλέον να κάνουν τίποτε, καθώς έχουν αποτύχει όλα τους τα σχέδια διάσωσης. 
Σε τελική ανάλυση οι διασώστες έχουν ανάγκη την ανάσα των δύο ετών όσο και η κλονιζόμενη κυβέρνηση της Αθήνας», σχολιάζει η εναλλακτική γερμανική εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.