Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

SPIEGEL: “Είναι πιό εύκολο για τους Έλληνες πολιτικούς…

..να κόψουν τις αναπηρικές συντάξεις, παρά να συγκρουστούν με τις συντεχνίες συμφερόντων”
Μας πήραν χαμπάρι οι “τοκογλύφοι” και γράφουν πολλά κι ενδιαφέροντα στο άρθρο που δημοσίευσε πριν λίγο το SPIEGEL.
Το άρθρο αναφέρει ότι η Ελλάδα δεν έκανε τίποτε για την αναδιάρθρωση του κράτους, προτιμά να επιβάλλει άγρια λιτότητα, παρά να καταργήσει δημόσιους οργανισμούς. Μάλιστα αναφέρει..
ως παράδειγμα τον Οργανισμό Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης και τους πολυάριθμους συμβούλους του Κωστή Χατζηδάκη.
Έτσι, -γράφει η δημοσιογράφος- οι Έλληνες πολιτικοί, μπορούν να πανηγυρίζουν για διετή παράταση, με την έννοια ότι θα έχουν δύο ακόμη χρόνια, να χαριστούν στις συντεχνίες του δημοσίου.
“Klientel ist Klientel”, όπως γράφει χαρακτηριστικά.
Πελάτεεεεεεεες μου !
taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.